Tensor Rings

Flower of Life

Tensor RINGS

Binnen in een Tensor Ring heerst een oneindige bron van energie waarvan de uitstraling, niet elektrisch of magnetisch is, en een gunstige en heilzame werking heeft op alle levensvormen. Het is een supergeleider die magnetische velden neutraliseert, samenhang brengt in de chaos en op deze manier de bio-magnetische en energievelden van het lichaam stabiliseert en egaliseert. Tensor Fields produceren een meetbaar effect op de zwaartekracht.

Positieve resultaten zijn opgemerkt door gebruik van Tensor Technology bij het vitaliseren, energetiseren en herstructureren van water en verbeterde groei en vitaliteit bij planten, onder tal van ander observaties. inclusief verbinbing met het spirituele.

Hoewel Tensor Fields op wetenschap gebaseerd zijn gaan zij ver buiten het huidige bereik en de werkelijkheid van veel wetenschappen. Tensor ringen zijn echt een integratie van wetenschappelijke en spirituele technologieën.